Uw nota

Declaraties via Infomedics

Infomedics is een factoringbedrijf. Het versturen en innen van rekeningen is hun vak. Zij nemen ons dat werk uit handen. Zo hebben wij meer tijd voor onze zorgverlening, meer tijd voor ú.
Infomedics stuurt u de nota en zij incasseren het bedrag namens ons. De betalingsvoorwaarden staan achterop iedere nota.
U betaalt de nota binnen de gestelde betalingstermijn aan Infomedics. Als u voor tandheelkunde verzekerd bent stuurt u de nota na betaling door aan uw verzekeraar om het te vergoeden deel terug te krijgen. Het kan zijn dat Infomedics met uw verzekeraar afspraken heeft kunnen maken over het splitsen van het bedrag, zodat u alleen voor het deel dat u zelf moet betalen ( uw eigen bijdrage) een rekening ontvangt. Infomedics rekent dan af met u én met uw verzekeraar.

Vanaf 2016 is infomedics gestart met digitaal factureren. Dat is efficiënter en het is ook nog eens veel beter voor het milieu.
In plaats van een factuur per post ontvangt u een e-mail met een betaallink. In die e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt bij infomedics kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op infomedics.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt.
Heeft u vragen over de nota? Bel met de servicedesk debiteuren, telefoon 036-2031900.

Of u kijkt op www.infomedics.nl

Openingstijden servicedesk: maandag t/m donderdag van 09:00-17:00 uur en vrijdag van 09:00-12:00 uur